marți, 10 aprilie 2012

Sara Canning ( Jenna ) - Back ?













Mod nou de a reveni la viata

 Datorită prezenţei regulate a vampirilor, fantomelor si vrajitoarelor dinThe Vampire Diaries, moartea nu este de obicei o stare permanenta. Dar în Vampire Diaries sezonul 2 ​​final, matusa Jenna (Sara Canning) a fost omorata de mainile lui Klaus. Ea a fost cu siguranţă moarta de atunci. Deci, cum va veni Jenna  înapoi?

Episodul, intitulat "The Departed", se concentrează asupra familiei Gilbert puţin timp înainte ca Grayson Gilbert şi Miranda sa fii plonjat fatal de pe Podul Wickery. În timp ce părinţii Gilbert joacă conform relatărilor, doar roluri minore (cu câteva rânduri), în episod ne putem aştepta la o privire destul de mare de la matusa Jenna înainte de viaţa ei - şi moartea - se învârte în jurul valorii Elenei şi problemelor ei de vampiri.


Dovada

Bonnie and Jeremy ? 
Deşi Jeremy este fortat sa revina in Mystic Falls la un moment dat în viitorul apropiat, această revenire nu este de natură de a declanşa o reuniune romantica. Kat Graham, actrita care interpreteaza rolul lui Bonnie, a explicat ambiguu situaţia ei actuala: "Sunt totul despre caracterul evoluează constant , Julie Plec vorbeşte despre caracter având în straturi şi orice altceva care progresează [Bonnie], înainte şi eşti capabil. pentru a vedea mai multe dimensiuni, cred e bine. Dacă se aduce o parte diferită de Bonnie, atunci da. Dacă nu, atunci să trecem peste. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu