duminică, 8 aprilie 2012

New PROMO photo of episode 22



Se pare ca in ultimul episod din Sezonul 3,vom avea SIGUR un moment DELENA :x.
Elena si Damon se vor certa ca de obicei iar cei doi vor fi sub picaturile reci ale ploi iar ca luminita noastra Elena ca sa il faca sa taca il saruta si il ia pe Damon sub surprindere dar desigur ca si el ii raspunde sarutului . Iar Damon cavalerul nostru ii sopteste ,, Te iubesc '' in timp ce obraji lor se ating iar cei doi se intorc acasa ( acasa la Elena ) sub cascada de ploaie .
Dar stiti ce se va intampla cand Damon o duce pe Elena acasa ? Nup ! Sub nici o forma Stefan nu isi va face simtita prezenta . Mai pe scurt Damon si Elena se infierbanta prea mult si incep sa isi arunce hainele prin bucatarie . Exact in sfarsit dupa 2 sezoane si jumate Elena si Damon fac ... sex . In sfarsit cei doi isi arata iubirea unul celuilalt iar acuma nimic nu mai conteaza pentru ei . Eu una asa sper sa fie . Dar stici ce ar fi interesant ? Sa apara Katherine si sa ii ia prin surprindere . Dar nu ... Katherine nu va aparea in momentul acela ... adica nici nu se stie cand va aparea dar noi o vom astepta .
Iar ce asa mai putea sa va zic decat ca fanilor Delena li s-au implinit visul . Damon si Elena ... vor fi impreuna sa speram . 

Sursa ->The Vampire DIaries.ro :x:x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu