marți, 17 aprilie 2012

Julie PLec vorbeste despre Sezonul 4
















































In acest interviu Julie Plec vorbeste despre ce vom vedea in viitor in The vampire diaries, alegerea pe care o va face eroina principala intre cei doi frati la finalul acestui sezon, despre iubirea pe care le-o poarta ambilor vampiri si, oarecum despre sezonul 4.








HitFix: Toti actorii vorbesc despre imensa, marea, masiva finala a serialului. Cat de mare va fi aceasta?


Julie: Ei bine, eu va spun ca a fost mare, un efort extrem de mare pentru a filma, insa er cred ca pe ecran nu se observa acest lucru, iar oamenii vor spune lucruri gen "Oh, ce mare scofala!". Nu, dar am avut o unitate subacvatica, o unitate de film de demensiuni subacvatice. Am avut cascadorii masive, care implica un automobil. Avem o secventa cu o lupta uriasa. Avem o secventa foarte de groaza. Si atunci avem, probabil cele mai mari serii substantiale de momente emotionante pe care l-a avut intregul sezon. Deci, le-a fost platit cu siguranta de pe un drum lung acestor personaje si cu speranta-- Nu l-am vizionat inca, deci e prea devreme pentru a va spune--Dar speram ca nu va va dezamagi

HitFix: Toti actorii vorbesc despre acesta ca un "intreg cerc" final. Simti ca toate finalele sunt, intr-o anumita masura, in mod ideal finale ca un intreg cerc? Sau acest sentiment te-a facut sa te simti ca si cum ai avea un moment deosebit de bun pentru a duce intreaga calatorie in jur?


Julie: Desigur, daca te gandesti direct la asta, vrei mereu ca inceputul tau sa te conduca la sfarsit. Am incercat foarte mult la inceputul sezonului, chiar si in cantitatea limitata de timp pe care o aveam sa ne asiguram ca stim exact unde vom ajunge, astfel ca fiecare alegere o ca facem sa ne duce acolo, noi nu ne facem doar ca mergem de-a lungul drumului, ceea ce este usor de facut. Cand faci 22 de episoade, este foarte usor sa te faci ca mergi de-a lungul. Acest episod special, l-am inceput in acest an, a fost in ultimul an de liceu, este inca in ultimul an si avem caracterul nostru uman, Elena care si-a pierdut tutorele la sfarsitul sezonului trecut. Ea si-a pierdut si parintii. Ea este o fata care se lupta cu propria ei inocenta si creste, implinind 18 ani, intrebandu-se daca parintii ei ar fi de acord cu ea, cu cine este ea si in cazul in care ar fi mandri de ea, in ciuda faptului ca este indragostita nu doar de unul, ci de doi vampiri. Ea de fapt reflecta la acest an oribil, emotional si plin de decese pe care l-a avut, noi o readucem spre timpul cand viata era foarte simpla, atunci cand parintii ei erau inca in viata, ea era majoreta si se intalnea cu un fundas. Tot ceea ce am facut tot sezonul cu calatoria Elenei a fost s-o conducem spre acest episod si la acesta alegere intre acesti doi frati.

HitFix: Inainte de a ajunge la urmatoarea mea reala intrebare.. Elena si-a facut temele acest an?


Julie: Ea de fapt are un IQ de 140 si nu are nevoie de studii.
HitFix: Dar ea a fost prezenta la cursuri cel putin semi-regulat?
Julie: Da. A participat la cursuri. Tutorele ei actual este profesor de istorie, asa ca are pe cineva in interior care are grija de ea si curentii ei non-iubiti, care sunt vampiri pot constrange si lua note mari. Sunt singura ca exista cateva jonglerii pe acolo,dar da, copii nostri, ei merg la scoala si au rezultate surprinzator de bune. Doar ca ei nu le arata la scoala foarte des, deoarece, sincer nu este atat de interesant ca alte lucruri in care se baga.
HitFix: Excelent! Acum sa ne intoarcem la intrebarile reale! Cand va apropiati de un "mare" final, evident telespectatorii se vor astepta ca unele caractere sa traiasca, alte caractere sa moara, etc. Cat de greu este pentru voi sa creati mizele--un joc de cuvinte, din pacate destinat, cred-- pentru caracterele din show in care oricine este mort se poate intoarce in cazul in care circumstantele sunt corecte?

Julie: Este o intrebare pe care o dezbatem mult in camera in care scriem. Exista argumente pentru a se face din "Pecetluieste pe alta parte, nu te intoarce niciodata la fantome, nu avea niciodata flashback-uri cu caractere batrane" , deoarece doriti mize de moarte foarte puternice. Dar apoi e ceva atat de emotional si profund cu privire la personajele care iti plac si eu cred ca este ceva atat de dulce-amarui revazandu-le, stiind ca ei nu vor face niciodata parte din viata de zi cu zi a eroilor nostri, insa stii ca ei sunt acolo undeva. Desigur mizele vor fi anexate la finalul acestui sezon unde sunt caractere pe care probabil nu le vom mai vedea cand toate vor fi spuse si facute. Asta va fi intotdeauna adevarat.


HitFix: Cand te gandesti la caracterele din trecut, cat de multe ai descrie ca "Total in afara limitelor, care nu se mai intorc niciodata, cu adevarat moarte" ?
Julie: Asta e o intrebare buna. Cred ca pe orice om care a murit vreodata, nu-l vom mai revedea. Regulile noastre de pe partea cealalta sunt stricte despre fiintele supranaturale. Cine altcineva? Ei bine, vom obtine un indiciu despre matusa Jenna in episoadele urmatoare. Ea apare in finala, putin, intr-un flashback, atunci cand toti erau normali si umani. Deci...da.
HitFix: Cred ca ultima intrebare a fost cu adevarat felul meu de a cere voalat ca Vicki sa se intoarca inapoi...

Julie: [Rade] Stii ce? Aproape ca am pus-o pe Vicki in finala deoarece o iubim pe Kayla Ewell foarte mult. Ea face parte din familia noastra. Jumatate din timp, trebuie sa fiu sincera, conflictul este: Ne lipim armele, creativ si spunem, "Acest caracter nu va fi vazut din nou?" sau chiar vrem ca acesti membri minunati ai familiei noastre "Vampire Diaries" a se putea intoarce inapoi pentru a juca cu nou putin de acum in colo? Kayla, nu credem ca o vom vedea pe Vicki din nou. Am adus-o o data inapoi. Si-a jucat povestea si ne-a spus la-revedere. A trecut mai departe. Matt si-a luat la revedere de la ea si a inchis acea usa. Deci, eu nu pot spune definitiv "nu", dar cu siguranta nu exista planuri pentru ea.
HitFix: Ok, deci eu, cu disperare, nu am sa iti cer sa-i insulti pe expeditorii de aici, dar cat de excesiv de prudenta ai fost pentru a obtine centralul triunghi amoros? Sau a devenit mai delicat dupa trei sezoane decat ai planuit sau sperat initial sa fie?

Julie: Stii, e amuzant. Cred ca raspunsul este "da si nu", ciudat. Nu pot sa mint si sa spun ca noi nu suntem complet incorporati in cultura expeditorilor, doar de natura de a fi in mass-media sau de a fi noi insine "curve" pe Twitter si a nu fi capabili sa ne plangem de mila. Deci, exita o influenta si o pasiune care devine directionat la noi foarte, foarte agresiv, pe care nu o poti ignora. Dar intr-un fel ne face slujbele mai grele, pemtru ca trebuie sa incercam sa separam: Sunt acestea instinctele noastre creative? Sunt aceste instincte potrivite pentru aceste personaje? Sau am fost influentati fara sa realizam acest lucru? Deci, asta ne face sa ne gandim mai mult. Ne face pe noi sa sapam adanc in acel caracter, ceea ce este un lucru bun. Si cand vom face deciziile care stim ca nu vor fi populare, noi stam in camera scriitorilor si ne holbam unul la alva intampla,stiind ca anumite lucruri nu vor merge chair bine pentru anumite persoane si avem nevoie de a sta Off de pe Twitter si de a evita amenintarile cu moartea pentru un timp.


HitFix: Ai vorbit despre faptul ca Elena va avea de facut o mare alegere in final. Cat de complet intariti sunteti voi insiva pentru ce va veni de la anumite cercuri cand vom ajunge in mai?

Julie: As putea parasi tara. [Rade] Nu, alegerea pe care Elena ar trebui s-o faca si cea pe care o face, pentru noi este foarte, foarte important ca am luat un bun, puternic aspect al Elenei, al caracterului ei, la ce vrea si ce are nevoie, in cazul in care ea este in viata si felul in care isi ia decizia, dupa toate lucrurile prin care a trecut si in felul in care isi exprima decizia altora, onest, pur si real. Speram ca fanii show-lui, fanii Elenei si fanii comportamentului uman vor intelege si respecta decizia si alegerea pe care ea o face, in ciuda a unui procent fiind foarte trist, iar celalalt fiind foarte fericit, in cazul in care ea este in viata si unde am condus-o tot anul. Deci vom vedea, dar nu va fi dragut, iti spun.


HitFix: Fraza pe care ai folosit-o de cateva ori "in cazul in care ea este in viata" implica faptul ca tu nu vezi unde este ea in final, ca fiind in mod necesar sfarsitul jocului, nu-i asa?
Julie: Nu, absolut nu! Iata un lucru: Acest show poate si probabil va exista pentru multi ani. Acest serial este calatoria unei adolescente care isi gaseste drumul inapoi la viata, prin iubirea unui vampir si a descoperi poate alte elemente ale vietii, iubind un alt vampir, creste, absolva liceul, merge mai departe. Inca este un drum lung pe care il mai are de parcurs, iar fratii nostri sunt la mijlocul calatoriei ei, de asemenea. Pentru noi, a spune ca aceasta este singura si unica alegere si alta alegere nu va fi facuta prematur. Suntem la mijlocul calatoriei noastre si sper ca in cele din urma oamenii vor intelege. In acelasi mod in care a trebuit sa-l convingem si pe Ian Somerhalder, care il joaca pe Damon ca el a fost un tip bun cea mai mare parte a calatoriei pe care el a facut-o si ca a fost bine, vrei sa convingi fanii ca acesta este mijlocul povestii.
HitFix: Inapoi la alte chestii pentru o secunda: Vor merge acesti oameni la facultate anul viitor?

Julie: Nu, nu anul viitor. Anul viitor va fi incheierea anului senior. Ne place sa tragem lucrurile peste in lumea noastra.


HitFix: Va place sa trageti lucrurile peste, doar ca multi dintre noi am observat, show-ul arde prin complot la o rata destul de ridicola. Va va ingrijora vreodata asta? Sau, la acest punct, sunteti convinsi ca puteti merge in acest ritm pentru totdeauna?

Julie: Can Kevin [Williamson] si cu mine am pornit cu serialul, nu am avut niciodata timp sa ne gandim la nivel global despre serie. Ne-am scufundat si am inceput. Cand ai sase act-break-uri si un teaser--care se ridica la sapte act-break-uri in 41 de minute--trebuie sa arzi prin poveste, pentru ca te-a impresionat si ai ramane gen "WOW" si trebuie sa sochezi publicul cu rasturnaturi de situatie la fiecare patru minute si jumatate. Cred ca a fost ghidul Tv acela care la mijlocul sezonului nostru spunea " Noi ii dam acestui serial un 'A' , cu exceptia ca nu exista nici un mot prin care pot pastra asta, deci prin urmare ei primesc un 'A-' ". "Ne-am uitat la serial si am ramas gen 'Hmmm. Ei bine, asta este o provocare." Si in fiecare an ne gandim "Doamne nu putem ajunge nicaieri" , apoi incepem. Tocmai am fost in camera de scriitori pentru sezonul 4 pentru ultimile trei saptamani cu un mic grup de scriitori si am avut acest moment, o alta zi, cand ne-am uitat in jur timp de doua saptamani, am vorbit si ne-am dat seama ca avem multe lucruri emotionale, chestii ale caracterelor si chestii mitologice, ce vor aparea in sezonul 4 si poate chestii pe care niciodata nu le-am avut. Si acum, vorbind despre sezonul 4, spunem "Oh nu. Trebuie sa asteptam sezonul 5". Si deodata, este o abundenta de belsuguri. Pentru un motiv indiferent, acest gen , caracterele noastre si aceasta lume pastreaza crearea organica a mai multor povesti. Multumesc lui Dumnezeu!

                  Sursaaa :x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu