duminică, 8 aprilie 2012

Interviu cu Nina Dobrev - Nylon Magazine





















Despre filme noi
"Vreau sa devin o alta persoana, iar asta ti-o daruieste un film. Vreau sa fiu o rockerita, sau o fata foarte draguta, sau o drogata! Sunt atatea lucruri de explorat ...si cateodata e cam dificil deoarece e ceva de genul "Nu este destul de evidenta" sau "Nu este destul de aspra". Iar asta ma cam frustreaza. Ma simt ca o panza alba, si as vrea ca oamenii sa fie putin mai increzatori."


Despre pisici
"O sa spun ca sunt o 'femeie-pisica' (cat woman), deoarece o 'doamna pisica' m-ar face sa arat de 500 de ani ... dar imi iubesc foarte mult prietenii imblaniti. Chiar mi-am facut un calendar pentru 2012. Se numeste 'Pisicile mele: O poveste de dragoste paroasa' . Pisicile pur si simplu migreaza la mine. Sunt destul de sigura ca am fost pisica intr-o viata anterioara."



Despre fostul ei coleg din Degrassi, Aubrey Graham (Drake)
"Era atat de dragut. E chiar putin ciudat, pentru mine ca acum este rapper si sex-simbol. Imi amintesc ca mergeam la o petrecere si cantam odata cu radioul din masina, iar cineva a spus 'Asta nu e amicul tau Drake?', iar eu am fost gen .... 'Cine e Drake?' "


___________________________________________________

* O imagine destul de rara cu ea si "Drake" la filmarile Degrassi :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu