duminică, 8 aprilie 2012

The murderer of one - ep 18

Am o surpriza pentru cei care nu au vazut inca episodul 18 , dar si pentru ceilalti  ....  The murderer of One :) !
Asa ca ... Enjoy it ! :)






Stii ca ai in fata un episod bun de TVD atunci cand vii dupa o saptamana de spoiler-overdose in care faci toate teoriile posibile, ajungand sa pui cap la cap 90% din ce se va intampla si cu toate astea simti ca esti entertained atunci cand urmaresti efectiv episodul. Asta mi s-a intamplat mie si, desi acum sunt very sleep-deprived, am incercat sa scriu recenzia cat mai repede pentru ca e o noua pagina din batalia Team Mystic Falls vs Team Klaus (batalie care de data asta arata destul de bad-ass) si vreau sa inchei socotelile cu TVD pentru ceva timp intrucat excelentul Game of Thrones se intoarce in acest week-end si imi va acapara cu siguranta toata atentia in urmatoarele zile.



Team Mystic Falls


Damon, Stefan si Alaric nu stau pe ganduri si trec deja la confectionarea a 12 tepuse din lemnul Stejarului Alb si ii convoaca pe Elena, Caroline si Matt(!) la o intrunire in padure pentru a pune la cale un nou plan de a termina cu Originalii. Bonnie nu e prezenta, Caroline scuzandu-i absenta din echipa prin mentionarea problemelor interioare pe care le are Bonnie in urma noului abandon al mamei sale (sau cel putin asa crede Caroline…).In special Damon si Stefan sunt foarte smug in legatura cu toata afacerea si ajung rapid sa-mi doresc sa le mai taie cineva avantul pentru ca la acest punct imi plac mai mult Originalii si nu vreau sa-i vad inca morti. Ideea de baza a planului e ca tinta sa fie Rebekah si, in urma vrajii care leaga destinele celor 5 Originali, moartea ei sa conduca si la moartea fratilor ei.



Team Klaus


KLAUS.IS.BACK. si e minunat de-a lungul intregului episod, osciland intre scary, cruel, funny si endearing…in a sociopathic way, of course. In debutul episodului, el se afla undeva pe o strada dintr-un oras aglomerat, incercand sa-l convinga pe Finn sa revina in Mystic Falls pentru a-i ajuta sa dezlege vraja lui Esther. Finn e insa in continuare dispus sa se sinucida pentru planurile maica’sii si atunci cand Klaus il ameninta ca-i va infinge din nou un pumnal in inima, Finn crede ca fratele sau nu o va face pentru ca o va afecta pe Rebekah. Rebekah e si ea in oras si-i blocheaza drumul lui Finn care se mira ca fata e de partea lui Klaus, cel care i-a tinut in sicrie atata timp. Pe buna dreptate, Rebekah ii aminteste ca Finn e cel care, prin faptul ca-si doreste/accepta senin moartea, ii poate elimina pe toti si pana si Klaus iese castigator la o eventula comparatie. Klaus nu mai sta la discutii si-l face KO pe Finn pentru a-l putea duce pe sus in Mystic Falls. Ajuns acolo Finn tot nu vrea sa coopereze (chiar nu puteau sa-i ia o seringa cu sange cat timp a fost la pamant, doar atat era nevoie, nu ?!), iar Klaus o aduce pe Sage pentru a-l convinge. In acelasi timp, Klaus discuta prin sms cu fratele sau Kol si e clar ca si de data asta el are un plan elaborat pentru a-si atinge scopurile. Rebekah planuieste si ea o vendetta personala impotriva lui Damon care a folosit-o fara mila in episodul trecut si deja se vede ca Originalii sunt in kick-ass mode in acest episod. Thank God!



Team Mystic Falls


Caroline, Elena si Matt sunt in centrul orasului si il vad pe Finn care se plimaba impreuna cu Sage. Ei se gandesc ca asta ar putea fi ocazia lor de a omori un Original si-l contacteaza pe Stefan care ii avertizeaza sa nu faca nimic inca deoarece si Sage e foarte puternica. Cand merge sa-l caute pe Damon pentru a-l acompania la reunirea echipei, da peste Alaric intins pe jos si acesta il informeaza ca Rebekah l-a rapit pe Damon. In timp ce Alaric se reface singur la Vila Salvatore, Caroline (care aflase in aceeasi dimineata ca Alaric a fost cel care l-a omorat pe tatal sau in urma problemelor cauzate de Inel) vine sa-l verifice. Cei doi au o discutie emotionanta in care Alaric ii cere iertare pentru ceea ce a facut si Caroline being Awesome!Caroline il iarta si o face intr-o maniera extraordinara – cred ca a fost poate prima data cand cineva din grupul lor a recunoscut ca si vietile victimelor lor nenumite au/ar trebui sa aiba aceeasi valoare cu vietile lor si ca si ea a ucis (de fapt toti au sange pe maini) si nu este in pozitia de a judeca pe altii pentru asta. Well, thank you, TVD, stiu ca aceasta recunoastere e ceva temporar si probabil izolat si ca vor continua sa puna viata Elenei si/sau viata fratilor Salvatore pe o pozitie de superioritate fata de vietile celorlalti, dar sunt incantata sa aud o astfel de confesiune, care pornind de la Caroline, a si sunat cel mai sincer posibil.



Team Klaus


Acasa la Klaus, Rebekah l-a inlantuit pe Damon cu lanturi provenind de la niste capcane pentru animale salbatice si vrea ca sa-l golesca de sange pana la a elimina verbina din el pentru a putea completa tortura fizica si cu ceva tortura psihica. Klaus vine si el sa ofere consultanta la tortura, sugerand sa-l atarne pe Damon cu capul in jos pentru a grabi procesul si pretinde in mod amuzant ca el nu prea are habar de asemenea metode, dar Rebekah nu vrea sa-si imparta “jucaria” si-l trimite pe Klaus de acolo. Acesta nu obiecteaza pentru ca o are ca “invitata” pe Bonnie, vrajitoarea fiind amenintata sa desfaca vraja care a unit destinele Originalilor. Cand ea ezita, Klaus incearca sa-i forteze mana si il suna pe Kol care e in Denver, supraveghindu-l pe Jeremy. Rebekah ii induce halucinatii lui Damon care o vede pe Elena salvandu-l si apoi cum se hraneste cu ea. Cand isi revine Damon mai are puterea de a face remarci sarcastice si Rebekah continua tortura pe partea fizica. Scenele sunt oribile, dar mi-ar fi pasat mai mult in cazul in care Damon&co nu ar fi fost ei insisi cei care au perpetuat in mod stupid acest conflict. Klaus o ameninta din nou pe Bonnie, de aceasta data folosindu-se de mama ei si vrajitoarea este fortata sa inceapa desfacerea “operei” lui Esther.



Team Mystic Falls vs Team Klaus


Stefan vrea sa continue cu planul de a incerca sa-l omoare pe Finn, dar Elena se opune, cerand ca echipa sa incerce mai intai sa-l salveze pe Damon. Stefan nu e de acord si pana la urma ei doi plus Matt ii urmaresc indeaproape pe Sage si Finn care se afla la Grill. Matt le pune verbina in tequila si dupa ce Sage si Finn parasesc localul, Stefan ii ataca, Sage il opreste si in zapaceala creata Elena si Matt reusesc sa-l omoare pe Finn. Numai ca, exact cu cateva secunde inainte, Bonnie reusise sa dezlege vraja lui Esther si restul Originalilor sunt in siguranata. La plecarea din casa, Bonnie il vede pe Damon care e in ultimul hal din cauza torturii, iar Klaus o invita sa-l salveze, amintindu-i in maniera veninoasa ca Damon e cel care a transformat-o pe Abby in vampir. Drept urmare Bonnie alege sa-si vada de drum si cred ca a fost o reactie destul de realista sa-l lase acolo pentru ca mie mi se pare normal ca persoane ca Bonnie, Caroline, Matt sa ajunga in anumite momente la saturatie din cauza problemelor cu care se confrunta ca urmare a faptului ca in universul lor viata si bunastarea Elenei si a fratilor Salvatore sunt mai presus de problemele si suferintele prietenilor lor/oricaror alte persoane. Chiar ma mir ca asta nu se intampla mai des.

Bonnie o suna totusi pe Elena si-i spune ce se intampla cu Damon, dupa care are o cadere nervoasa si ea destul de explicabila pentru o fata de 18 ani care a trecut prin atatea. Nu sunt eu mare fana Bonnie, dar i-am inteles total punctul de vedere si sentimentele in acest episod. In plus, desi a facut-o fara sa stie, prin faptul ca l-a ajutat pe Klaus sa desfaca legatura dintre Originali, le-a salvat indirect vietile tuturor prietenilor sai vampiri. Elena&co sunt foarte nemultumiti ca planul lor s-a dus naibii si Stefan vrea sa mearga sa-l infrunte direct pe Klaus. Bitch, please! Ca si cum show-ul l-ar lasa pe Klaus sa moara in alt episod decat finalul sezonului sau macar penultimul episod (ca sa fie in luna de Sweeps si sa contribuie la ratingul care conteaza!). Elena incearca sa-l opreasca pe Stefan care e dominat de furie si pleaca totusi spre casa lui Klaus, doar pentru a fi oprit de Sage care a venit impreuna cu un vampir tanar transformat de ea pentru a razbuna moartea lui Finn.

Sage o plezneste pe Caroline si m-am trezit dorindu-mi ca Sage sa-i scuture bine pe Stefan si Elena, avand in vedere ca de omorat nu pot fi omorati. Da, desi nu mi-a placut deloc Sage in episoadele precedente, cred ca acum avea tot dreptul sa-i ia la bataie. Adica ce naiba le-a facut Finn lor vreodata?! Cine naiba sunt ei ca sa decida cine moare si cine traieste?! Ei, bazandu-se doar pe faptul ca razbunarile lor sunt mai importante, au decis sa creeze mizeria asta si sa vaneze toti Originalii. Inteleg vag de ce ar mai vrea sa-l omoare pe Klaus, dar ceilalti Originali ce crime atat de mari au comis fata de ei incat sa le doreasca moartea? Ugh! Din pacate, Sage si vampirul cel tanar arata din ce in ce mai rau, incep sa vomite si in cateva clipe sunt morti.

Bineinteles, se ridica intrebarea de ce au murit asa din senin. Stefan aduna 2 cu 2 si isi da seama ca Sage a fost facuta vampir de catre Finn si, bineinteles, vampirul tanar a fost transformat de ea si asta indica faptul ca toti vampirii a caror linie de sange merge pana la Finn au murit ca o consecinta a mortii sale. Si, cel mai important, asta e valabil in cazul fiecarui Original ceea ce le pune in pericol si pretioasele lor existente. Duh-doy! Asta chiar era de asteptat si multi au speculat corect in acest sens. Well, ce noroc pe capul lor ca nu s-au tras din Sage, respectiv Finn, ca ar fi murit si ei pe loc. Pun pariu ca Esther stia toata tarasenia si de asta insista atat de mult sa-i omoare pe cei 5 pentru ca subsecvent problema vampirilor in lumea lor s-ar fi rezolvat lin, fara alte batai de cap.

Stefan merge acasa la Klaus cu o geanta in care se gasesc 8 tepuse din Stejarul Alb pe care le ofera in schimbul lui Damon. Klaus isi da seama ca ar mai putea exista si alte tepuse (he’s right!) si incearca sa afle adevarul de la Damon care deja a atins starea in care ar putea fi compelled. Pentru ca show-ul s-a decis in acest episod sa-l re-villainizeze puternic pe Klaus (ma asteptam sa faca asta deoarece prea multi oameni incepusera sa fie de partea lui in acest razboi), il vedem pe acesta folosind o cruzime aparte pentru a-l tortura pe Damon. El afla prin compelling ca mai exista inca 3 tepuse si, evident, nu e multumit ca Stefan a incercat sa-l traga pe sfoara pentru a nu stiu cata oara. Pssstt, Klaus, ce-ar fi sa te folosesti de aceasta ocazie si sa-l constrangi pe Damon sa nu mai incerce sa te omoare niciodata?! Ugh, din pacate, Klaus nu ma aude….

Dar oricat ar vrea ei sa-l prezinte ca super-villain, Klaus nu mai e de mult doar asta, ci un personaj complex care, intamplator, are interese opuse fata de Team Mystic Falls, interese care vizeaza mai ales propria supravietuire si care in ultimul timp are justificari pentru o parte din actiunile sale. Scena care urmeaza ilustreaza chiar asta, in opinia mea. Un villain adevarat nici nu ar mai fi stat la discutii pe principiul “kill first, ask later”, dar Klaus are o confruntare emotionala cu Stefan si sub logica lui atat de sucita, descoperim ceea ce noi am comentat de mult timp pe aici – faptul ca in felul sau straniu si periculos, Klaus inca il vede pe Stefan ca pe prietenul sau. De altfel, desi cam subtire in contextul lui Klaus ca personaj in totalitate, asta e singura explicatie care poate fi gasita pentru faptul ca el nu l-a omorat pe Stefan in ciuda tuturor comploturilor/atentatelor acestuia la viata sa. Klaus chiar incearca sa-i spuna ca a devenit de buna-voie si ca gest de prietenie villain-ul din viata lui Stefan pentru a-l determina pe acesta sa-si canalizeze spre Klaus ura pe care Stefan o simtea fata de el insusi si asta e o logica/explicatie fucked-up si complicata ca naiba. La un moment dat in timpul discursului lui Klaus, acestuia chiar i se simte o unda de emotie in voce si cred ca e un lucru trist faptul ca se intrevede cum el isi doreste anumite relatii in viata sa, dar sa nu e in stare sa-si coboare garda pentru a putea construi aceste relatii intr-o maniera normala.

Stefan are o ultima rabufnire in care il ataca direct pe Klaus cu a 9 a tepusa, si evident, nu are puterea de a-l invinge, iar Klaus chiar si in fata acestei noi incercari de a-l ucide, nu-l omoara pe loc pe Stefan si ma intreb daca expresia de pe fata lui Stefan a insemnat ca a inteles macar in al 12 lea ceas ca inca e in viata deoarece Klaus are aceasta afectiune twisted, dar sincera fata de el. Probabil ca nu. Si cat de out-of-control a fost Stefan daca l-a atacat pe Klaus in conditiile in care stia deja ca e posibil ca el sa faca parte din linia lor de sange si moartea lui sa-i coste si vietile lor?! As fi vrut sa i se aminteasca lui Stefan si ca el a ales sa fie complicele lui Klaus (a facut-o pentru a-l salva pe Damon, dar tot alegerea lui ramane si ar trebui sa recunoasca acest lucru fata de el insusi, asta pentru a putea sa-si inceapa procesul de vindecare sufleteasca asa cum trebuie) si ca in realitate nu doar Klaus a fost vinovat pentru ce i s-a intamplat. Stiu ca e greu pentru Stefan care e un specialist in negare si e si mult mai usor sa-l invinuiasca doar pe Klaus, dar daca vrea sa se schimbe si sa progreseze cu adevarat ar fi bine sa porneasca prin admiterea propriilor greseli.

Elena si Caroline discuta liniile de sange ale vampirilor si se pare ca planul e in continuare sa ucida Originalii, cu exceptia celui care a creat-o pe Rose(si subsecvent pe Katherine, Damon, Stefan, Caroline). Hold on a f*cking second! What are you even saying?!? Din nou Team Mystic Falls se gandeste doar cum sa-si salveze propria piele fara a lua in considerare ca din ceilalti Originali care nu sunt “stramosii” lor au luat nastere sute/mii de vampiri care poate isi vad linistiti de viata, fara a crea probleme, dar care trebuie sa moara pentru simplul fapt ca nu sunt in aceasta gasca.*headdesk*

ASTA e motivul pentru care nu mai pot fi de partea lor in ceea ce fac – Elena (care la inceputul episodului se lauda cu cat de intelegatoare e ea fata de prietenii ei supranaturali care nu au ajuns in starea asta pentru ca au vrut si care ar trebui sa stie mai bine ca oricine ca sunt si vampiri ok pe lumea asta) vorbeste cu nonsalanta despre genocidul a ¾ din vampirii ramasi in lume?! Cat de self-absorbed, ipocriti si annoying au devenit cei din Team Mystic Falls?! Yeap, de asta nu ma mai pot relationa deloc cu ei si sunt pe punctul de a avea un atac de furie de fiecare data cand ei incep sa fac planuri, punand in pericol de moarte tot felul de persoane in realizarea vendettei lor meschine si nepasandu-le de nimic altceva decat de pretioasele lor existente (ba chiar mai rau, considerandu-se superiori si venind si cu judecati de morala asupra altora). Cat de greu ar fi sa puna lucrurile intr-un context mai larg? Heroes, my ass! Ugh x 1000000!

Bineinteles, dorinta nr 1 e ca Rose sa nu descinda din Klaus, dar hai sa fim seriosi, la cat de mult fan-service face acest show in ultimul timp sunt 99% sanse ca Team Mystic Falls descinde din Elijah (la cat e de adorat de fani, show-ul nu va avea tupeul niciodata sa-l omoare si asta le furnizeaza justificarea perfecta, desi oricum el nu e in Mystic Falls si momentan nu vad in ce pericol ar fi chiar daca nu ar fi el “stramosul”. But he will be, asa ca stati linistiti!), 0,99% ca descinde din Rebekah si 0,01% sanse ca ei descind din Klaus (Kol e la fel de nesemnificativ ca si Finn,imo). Yeah, you heard it here first!

Totusi, Caroline realizeaza imediat ca Tyler descinde din Klaus. UH-OH! Well it sucks for you Care – nu cred ca Stefan& co vor da o ceapa degerata pe viata lui Tyler daca vor avea ocazia sa-l omoare pe Klaus si asta ar fi singura dilema morala care sa-i impiedice. Si in 3×05 cand a fost vorba la un moment dat de Elena sau Tyler, Bonnie si Matt nici nu au luat in considerare varianta Tyler, asa ca nu ma astept nici ca ceilalti din Team Mystic Falls sa o faca. Caroline, sweetheart, ar trebui sa stai in alerta daca intr-adevar Tyler inseamna ceva pentru tine. Parerea mea! Iar daca il vor face pe Tyler sa aiba dorinte sinucigase pentru a o salva pe Elena cred ca va fi super eye-rolling . Si nu-i asa ca Originalii nu stiu inca despre faptul ca moartea lor inseamna si moartea celor din linia lor de sange? Klaus sigur ar putea sa creeze ceva manipulare daca ar detine aceasta informatie.

Rebekah se decide sa-l elibereze pe Damon si le ofera o intelegere: libertatea si viata fratilor Salvatore in schimbul celor 2 tepuse ramase.Whhyyy?! E incredibil cum pe toti ii ia mila cand vine vorba de fratii Salvatore. Cate free-passes le-au oferit Originalii pana acum si ei tot continua sa-i provoace?! Poate (de fapt, sper ca) Rebekah va regreta amarnic ca i-a last in pace si astfel se va invata minte. O scena heart-breaking are loc intre Klaus si Rebekah atunci cand discuta despre moartea fratelui lor, Finn. Klaus nu-l regreta deloc (normal, in optica lui, faptul ca Finn era dispus sa moara si sa-i omoare pe toti echivaleaza cu o tradare) si il numeste pe acesta “lovesick fool” ceea ce o supara pe Rebekah si o face sa se intrebe daca ea ar fi cea care ar fi murit Klaus ar fi vorbit la fel si despre ea.

E oarecum ciudat ca show-ul afirma ca asta l-a deranjat pe Klaus la Finn si nu partea in care, evident, tendintele sinucigase ale lui Finn ii puteau costa viata pe toti, dar show-ul pare a urmari brusc sa emfatizeze latura cold-hearted a lui Klaus (they are so killing him off in the finale! Daca cineva mai avea vreun dubiu…), desi el e pe buna dreptate suparat ca Rebekah i-a lasat pe cei 2 Salvatore sa plece bine mersi. Rebekah ii apara pe cei 2, laudand legatura lor de familie ceea ce mi se pare iar cam ciudat, avand in vedere ca ei planuiau sa o omoare si pe ea. Are si Rebekah un death-wish mai nou?! A uitat ca fratii Salvatore tocmai i-au omorat fratele si ca si ea ar fi fost moarta in cazul in care Klaus nu ar fi fortat vraja de dezlegare a destinelor lor? What even?

In continuare, Rebekah il acuza pe Klaus ca le-a distrus familia, insa acesta ii raspunde ca exact o familie e ceea ce si-a dorit, iar familia a fost cea care l-a exclus de la inceput. Poor bastard! Ce e heartbreaking e tocmai aceasta dorinta imensa a lui Klaus de a avea o familie si afectiune in conditiile in care el nu poate sa o exteriorizeze cum trebuie si nu e in stare sa faca acele compromisuri necesare pentru a obtine acest lucru deoarece 1000 de ani traiti intr-un shutdown emotional nu sunt usor de depasit. Cat de ironic si, in final, tragic e ca afirma mereu ca sentimentele sunt o slabiciune, insa in fond isi doreste cu disperare sa aiba parte de ele. Si o inteleg si pe Rebekah – ea s-a saturat probabil sa alerge peste tot de-a lungul secolelor si e si ea disperata dupa afectiune si stabilitate in felul ei.

Ce mi s-a parut usor out of character a fost ca, dintre toate persoanele si in ciuda faptului ca show-ul a aratat destul de clar in trecut ca Rebekah e importanta si fratele ei e atasat de ea, Klaus alege sa nu arate nicio slabiciune chiar in fata ei (poate si influentat de ce a patit cu Caroline atunci cand a aratat o emotie reala, iar asta a fost folosita impotriva lui)si incepe sa spuna ca va pleca din oras cand va obtine tepusele pentru a-si face o noua familie de hibrizi [oh, no, nu prostia asta cu hibrizii din nou – unde sunt hibrizii acum cand el e in razboi si ar avea nevoie de ei pentru a aplica presiune si a avea protectie? I hate this shit!].

In momentul cand il intreaba ce va face daca ea va ramane in oras, Klaus, evident afectat, dar fiind genul de persoana care atunci cand e ranita, raspunde prin a rani si mai tare, ii spune ca o va considera in aceeasi categorie cu Finn. OMG, Klaus, seriously?! Chiar admitand ca asta simteai cu adevarat, nu puteai sa fii putin mai diplomat ? Rebekah se va intoarce si ea impotriva lui in 5..4..3..2..1…. Parca vad ca ea o sa fie cea care-l omora pe Klaus pentru ca acesta i-a ranit sentimentele si, in plus, ea vrea cu disperare sa faca parte dintr-un grup de oameni pe care-i cunoaste de 5 minute si care au tradat-o, folosit-o si planuit sa o omoare la fiecare ocazie. Whatever, show!

Pe final de episod, Stefan si Elena au o discutie in care, pentru prima data dupa mult timp, Stefan pare a fi rezonabil si asta inseamna ca poate cuvintele lui Klaus si-au atins tinta la un anumit nivel. Stefan admite ca nu a incetat sa o iubeasca pe Elena nici o clipa (duhhhh!) si ca i-a fost mai usor sa-l urasca si sa-si concentreze atentia asupra lui Klaus decat sa se confrunte cu urmarile profunde pe care acea perioada le-a lasat in relatia si viata sa. El recunoaste ca toata razbunarea asta nu a meritat [I’ve been telling this for how long now?! *Sigh*] si pare foarte preocupat si indurerat de ideea ca Elena il iubeste si pe Damon acum, asumandu-si in

In final, avem si o surpriza, Damon mergand acasa la Alaric (care, la sugestia lui Damon, inca poarta Inelul pentru a fi protejat impotriva fiintelor supranaturale, considerandu-se in maniera foarte riscanta ca e deja pe cale de a se recupera) pentru a lua si ultima tepusa care se afla in posesia lui. Numai ca acesta nu o gaseste in ascunzatoare si dupa socul initial, realizeaza ca doar el cunostea locul si, prin urmare, alter-ego-ul sau care uraste vampirii, Killaric, e acum in posesia locatiei tepusei si ar putea omori Originalul care e stramosul vampirilor din oras. Eram sigura ca intr-un fel sau altul va ramane macar o tepusa disponibila, dar felul in care au legat povestea cu Killaric de povestea principala cu liniile de sange si Originalii a fost inteligent si I didn’t see that part coming. Well done!

Sper ca in curand Klaus va afla despre chestia cu legatura de sange si, mai ales, sa termine stupizenia asta cu hibrizii (nu stiu, mie imi suna atat de fals aceasta motivatie la punctul asta – el deja are vreo 20 de hibrizi din prima serie, nu sunt acestia de ajuns daca vrea o familie?!). Daca afla de legaturile de sange si in cazul foarte probabil ca el nu va fi “stramosul” lor, Klaus ar trebui sa o transforme pe Elena (chiar n-ar fi rau, la cat de insuportabil a devenit personajul ei, poate ca vampir se schimba si atitudinea ei!) si problem solved – mult mai util in a-si salva pielea decat hibrizii intrucat nimeni din oras nu va avea curajul sa-l omoare daca asta va insemna ca o omoara si pe ea. Bineinteles ca nu se va intampla asa, e doar un pic de wishful thinking, avand in vedere cat de awesomely awesome a fost Klaus in acest episod si cat de mult iubesc eu acest personaj pentru ce aduce el la dinamica acestui show. In rest, din fericire, TVD si-a revenit dupa episodul dezastruos de saptamana trecuta si ne-a oferit acest episod foarte bun inainte de pauza. Noi ne reintalnim pe 20 aprilie cand show-ul va reveni pentru a incepe difuzarea ultimelor 4 episoade ale sezonului.


____________________________________________________________________

Daca doriti asa si pentru episoadele anterioare .... trimite-ti un comm si eu public :* 
Multumesc ! <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu