marți, 10 aprilie 2012

NAB Show - Las Vegas
























Capul sus Las Vegas !! Oricine a auzit de show-ul NAB din Las Vegas, Nevada intre 14-19 aprilie , nu ? Daca nu , asigurati-va ca nu veti pierde Two Minds , One Vision : Aceasta festivitate va cuprinde : O sesiune a show-ului pe 16 Aprilie. Producatoarea Julie Plec si Directorul de fotografie Dave Perkal vor vorbi pe parcursul sesiunii. De asemenea, participantii vor avea sansa de a castiga ceva cool TVD :> .

Interviu LIVE Exclusiv in spatele scenei si discuţii cu creatorii de "The Vampire Diaries" de la NAB Show, plus un giveaway!

Aici e sansa ta de a lua un interviu exclusiv în spatele cortinei şi de a învăţa direct de la creatorii înşişi, în-persoană modul în care fiecare imagine vizuală, în "The Vampire Diaries", devine artizanala, pornind de la o idee si devenind realitate pe ecran. Director de imagine Dave Perkal, ASC şi producător executiv Julie Plec vor vorbi LIVE la NAB 2012 . Prezentarea va avea loc luni ( şaisprezece/04 ) la Las Vegas Convention Center. Nu rata această şansă de a obţine de aproape şi  personal informatii cu această asociere creativă şi de a auzi viziunile lor în această sesiune.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu